Ponovno odprtje ordinacije in novi protokol glede obiska

Spoštovani pacienti,

V ponedeljek,11.5.2020 naš Zobozdravstveni center Ferjančič in Puklavec ponovno začenja  z delom na podlagi dovoljenja Ministrstva za zdravje z dne 8.5.2020 glede delovanja zobozdravstvenih ordinacij v COVID 19 obdobju.

Zaradi vaše in naše varnosti vas  prosimo za potrpežljivost in dosledno upoštevanje novega protokola za obisk zobozdravstvenih ordinacij:

  1. En dan pred vašim terminom obiska v ordinaciji vas bomo poklicali po telefonu, dali navodila za vstop v Zobozdravstveni center in skupaj bomo izpolnili Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v zobozdravstveni ordinaciji.
  2. V Zobozdravstveni center je dovoljeno vstopati le ZDRAVIM in NAROČENIM PACIENTOM. Vstop spremljevalcem ni dovoljen, razen v primerih, ko je to nujno in po telefonu predhodno dogovorjeno (otroka lahko spremlja le 1 zdrav spremljevalec)
  3. Ob prihodu na domofonu pozvonite na zvonec z imenom terapevta pri katerem ste naročeni (natančno preberite, kajti odpiranje vrat iz drugih ordinacij ni možno)
  4. Prihajajte točno ob uri (v kolikor pridete prej, vas prosimo, da počakate na zunanjem hodniku ali parkirišču).
  5. V Zobozdravstveni center vstopajte z zaščitno masko (ki pokriva nos in usta) in je ne snemajte z obraza.
  6. Takoj po vstopu si razkužite roke (pod velikim ekranom je oranžen brezstični podajalnik razkužila)
  7. Čim manj se dotikajte različnih predmetov in površin, le toliko, kot je nujno potrebno.
  8. V čakalnici počakajte, da vas pokličemo v ordinacijo.

S skupnimi prizadevanji ostanimo zdravi.