Stomatološki pregled

Stomatološki pregled študent

Ob prvem obisku v našem Zobozdravstvenem centru zobozdravnik opravi stomatološki pregled. Prav tako natančno pregledamo pacienta tudi na kontrolnih pregledih, ki jih priporočamo na 6 mesecev.

stomatološki pregled

STOMATOLOŠKI PREGLED – Zobozdravnik temeljito pregleda celotno ustno votlino, čeljustni sklep, področne bezgavke, zobe in obzobna tkiva. Pacienta seznani s stanjem in načrtom sanacije zob in obzobnih tkiv.
STOMATOLOŠKI PREGLED Z NAČRTOM – Stomatološki pregled, ki zahteva poleg zgoraj opisanega pregleda še obsežnejše protetično načrtovanje.

stomatološki pregled z načrtom

Intraoralna kamera DcamHDs našim zobozdravnikom pomaga pri pregledu in diagnostiki ustne votline. Ta najzmogljivejša intraoralna kamera nemškega proizvajalca I.C.LERCHER GmbH, zmore izostriti kadre vse do oddaljenosti 1 mm, kar v praksi pomeni povečavo mikroskopa.

Pacientu prikaže stanje v ustih, zobozdravniku pa natančno prikaže strukture, ki jih s prostim očesom ni mogoče videti. Je nepogrešljiv pripomoček za prikaz zob in obzobnih tkiv našim pacientom in za boljše razumevanje naših posegov.