Stomatološki pregled

Stomatološki pregled študent

Ob prvem obisku v našem centru zobozdravnik opravi prvi stomatološki pregled. Prav tako natančno pregledamo pacienta tudi na kontrolnih pregledih, ki jih priporočamo vsakih šest mesecev.

Zobozdravnica za študente

STOMATOLOŠKI PREGLED – Zobozdravnik temeljito pregleda celotno ustno votlino, čeljustni sklep, področne bezgavke, zobe in obzobna tkiva. Študenta seznani s stanjem in načrtom sanacije zob in obzobnih tkiv.
STOMATOLOŠKI PREGLED Z NAČRTOM – Stomatološki pregled, ki zahteva poleg zgoraj opisanega pregleda še obsežnejše protetično načrtovanje zdravljenja.

Itraoralna kamera zobozdravnik

Intraoralna kamera AcuCam Concept našim stomatologom pomaga pri pregledu in diagnostiki ustne votline. Ta zmogljiva intraoralna kamera proizvajalca GENDEX, zmore izostriti sloko vse do oddaljenosti 1 mm, kar v praksi pomeni povečavo mikroskopa.

Pacientu prikaže stanje v ustni votlini, zobozdravniku pa natančno prikaže strukture, ki jih s prostim očesom ni mogoče prepoznati. Je vrhunski pripomoček za prikaz zob in obzobnih tkiv našim pacientom in za boljše razumevenje naših posegov.